top of page

ONZE WERKWIJZE

STRAKKE PLANNING

Wanneer je jouw bedrijf bouwt of verbouwt gebeurt dit met duidelijke timings. Daarom staat Bast voor je klaar met een strakke planning. Dit dankzij onze onderbouwde en organisatorische werkwijze waarbij we voortdurend vooruitkijken.

VAN A TOT Z

Van het frezen van de vloer tot het plaatsen van de nok, bij Bast doen we alles zelf. We doen geen uitbestedingen en werken enkel met vaste partners. Dit laat ons toe een volledige controle te hebben van bij de ruwbouw tot de afwerking. We staan dan ook van bij het begin van het project aan je zijde. Bovendien  communiceer je steeds met één contactpersoon die alles opvolgt en in goede banen leidt.

EXPERTISE

Met tientallen jaren ervaring in de bouwsector hebben we een diepgaand inzicht in de unieke vereisten van utiliteitsbouwprojecten. Wij streven naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van ons werk. Onze focus op kwaliteit garandeert duurzame en hoogwaardige resultaten.

INNOVATIE

We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector en integreren innovatieve oplossingen in onze projecten om optimale resultaten te behalen. Zo zijn we ook volop bezig met duurzame bouwoplossingen die bijdragen aan een betere toekomst. Daarnaast renderen groene oplossingen voor jou ook beter. 

IMG_4398.jpg
IMG_8948.JPG
IMG_8267.jpg
IMG_4419.jpg

ONZE UTILITEITSEXPERTISE OMVAT: 

- Industriële complexen

- Kantoorpanden

- Winkelcentra

- Logistieke faciliteiten

- Onderwijsgebouwen

- ...

Heb je bepaalde vragen of zoek je een betrouwbare partner voor je project? Aarzel niet om ons te contacteren. 

bottom of page